Peste 200 de jandarmi  din cadrul Grupării Mobile Mobile vor fi mobilizaţi, luni, 20 octombrie, pentru a asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele FC Petrolul Ploieşti şi FC Ceahlăul Piatra Neamţ, contând pentru LIGA I.

Partida de fotbal va avea loc pe stadionul Ilie Oană din municipiul Ploieşti,  începând cu ora  21.00.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine clubului F.C. Petrolul Ploieşti, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.

În cadrul şedinţei de cooperare au fost stabilite toate detaliile cu privire la organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment, iar organizatorul competiţiei a comunicat Jandarmeriei, următoarele date:  accesul spectatorilor este permis începând cu orele 19.00, iar partida va fi urmărită de aproximativ 6.000 de spectatori.

Ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi  menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti în cooperare cu celelalte forţe participante.