Peste 370 de jandarmi prahoveni vor fi mobilizaţi pentru meciul de duminică dintre Petrolul Ploieşti şi Steaua. Meciul este considerat unul cu grad „Ridicat“ de risc, mai ales că şi-au anunţat prezenţa pe stadion şi 600 de suporteri stelişti. Partida de fotbal va avea loc pe stadionul Ilie Oană din municipiul Ploieşti,  începând cu ora  21.

Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploieşti, coordonatorul dispozitivului de securitate, şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean vor mobiliza 370 de militari pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la meciul care se va disputa duminică seară pe stadionul Ilie Oană.

Începând cu orele 18, traficul auto cât şi pietonal va fi restricţionat pe străzile Stadionului,  Al. Vlahuţă şi Mihai Bravu, iar accesul către tribuna I şi peluza I se va face pe: Strada Poştei, Strada Praga şi Strada Sportului. Această măsură va fi aplicată atât la sosire cât şi la plecarea de la stadion.

Sunt aşteptaţi la meci aproximativ 12.500 de suporteri. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00 doar pe bază de bilete, abonamente şi invitaţii.

La ultimul meci dintre Petrolul şi Steaua, din 17 mai, nu au lipsit incidentele, suporterii bucureşteni vandalizând sectorul destinat oaspeţilor din peluza a II-a sub privirile indulgente ale autorităţilor şi firmei de pază (Click aici).