Un bărbat în vârstă de 55 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovit luni seară de un tren de persoane. Incidentul s-a petrecut  în apropierea staţiei CFR din Sinaia. Rănit grav, bărbatul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din capitală. Martorii povestesc că bărbatul s-ar fi aruncat în faţa unui tren care circula pe ruta Buşteni – Sinaia, fiind târât câţiva metri pe şine. În urma impactului violent, victima s-a ales cu leziuni grave la cap, torace,  fiindu-i secţionat, un membru inferior şi unul superior. Speriat mecanicul a oprit garnitura feroviară şi a sunat la 112. La faţa locului au intervenit medicii de la Serviciul de Ambulanţă din Sinaia, care au acordat primul ajutor rănitului, bărbatul fiind transferat ulterior la spitalul din localitate. Pentru că starea victimei s-a agravat, bărbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, unde medicii încearcă să-i salveze viaţa şi să-i refacă membrele amputate de tren.

“Am preluat victima unui accident feroviar, cu tentativă autolitică, care s-a soldat cu politraumatisme grave şi amputaţie de membru superior stâng şi membru inferior stâng. Pacientul este transferat la Spitalul Clinic de Urgenţa Floreasca Bucureşti, fiind în stare critică, instabil hemodinamic.”, ne-a declarat Bianca Doroftea – medic - Spitalul Orăşenesc Sinaia

Deocamdată identitatea bărbatului lovit de tren, rămâne necunoscută.  Poliţiştii au demarat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, fiind luată în calcul varianta unei tentative de suicid.