Noi informaţii în cazul Caracal de la procurorii DIICOT. Cenuşa din sacul găsit luni, în pădurea de la marginea Caracalului, a fost cernută, fiind descoperite fragmente osoase şi dinţi. Verdictul legiştilor, la o primă examinare, este că aceste resturi sunt, cel mai probabil, de natură umană.

Anchetatorii au găsit alte fragmente osoase şi dinţi într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată marţi de Gheorghe Dincă, medicii legiştii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, anunţă DIICOT.

Procurorii DIICOT, împreună cu poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române, au continuat marţi percheziţia la casa din Caracal a lui Dincă Gheorghe, dar au făcut cercetări şi într-o zonă indicată de suspect, respectiv o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti.

"În urma cercetării la faţa locului efectuate în cursul zilei de astăzi, la locul mai sus menţionat, după cernerea cenuşei, au fost identificate şi alte fragmente osoase şi dinţi. Menţionăm că, medicii legişti aflaţi la faţa locului au concluzionat faptul că, resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană", se arată într-un comunicat de presă DIICOT, citat de Mediafax.

În acest dosar, au fost audiate mai multe persoane, iar procurorii au făcut percheziţii informatice asupra unor medii de stocare, la domiciliul lui Gheorghe Dincă, acesta fiind asistat de către apărătorul din oficiu.

Procurorii DIICOT au găsit luni un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Ucigaşul susţine că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.

SURSA: DiGI24.ro