Şoc la Hollywood! Potrivit revistei „Star”, căsnicia lui Michael Douglas (68 de ani) cu Catherine Zeta-Jones (43 de ani) a ajuns la final. Cei doi au început deja bătălia pentru fabuloasa avere de 300 de milioane de dolari.
Se zvoneşte că povestea lor de dragoste a ajuns la final din cauza scandalului cu sex oral în care a fost implicat celebrul actor în primăvara acestui an. Însă, gurile rele spun că tulburările psihice ale frumoasei Catherine l-au făcut pe Michael Douglas să ajungă la capătul răbdării.
Copleşit, probabil, de toate dramele prin care a trecut în ultimii ani, cancerul la gât, scandalul sexual şi certurile cu soţia sa, care suferă de tulburare bipolară, Michael Douglas a decis să pună capăt mariajului care a durat 12 ani.

Se pare că el a părăsit deja casa unde locuia cu Catherine şi cu cei doi copii ai lor, Dylan (13 ani) şi Carys (10 ani). Sătul până peste cap de schimbările bruşte de dispoziţie ale lui Catherine şi de apucăturile ei maniacale, Michael Douglas le-ar fi spus apropiaţilor că nu mai putea să suporte iadul în care trăia alături de ea.
Cei doi au ajuns să se certe atât de des, încât mariajul lor nu mai poate fi salvat. Michael a ales să înceapă un război pentru cele 300 de milioane de dolari, decât să mai trăiască sub acelaşi acoperiş cu soţia lui. Cei doi au încheiat şi un contract prenupţial, despre care nimeni nu ştie ce prevede, spun apropiaţii.