Mamaia, staţiunea care dă tonul la distracţie pe malul Mării Negre, va găzdui în această vară un eveniment de top, care va atrage un număr foarte mare de turişti, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din străinătate.


Omul de afaceri Dan Leonte, producătorul Premiilor Muzicale Romanian Top Hits, show care se desfăşoară cu succes în România de opt ani, va pune în scenă o nouă producţie, una spectaculoasă, care va aduce la Mamaia cei mai cunoscuţi şi cei mai iubiţi artişti din România.


Alături de Festivalul de Creaţie şi Interpretare Mamaia, dar şi de evenimentele spectaculoase de fashion, defilările carelor alegorice ale cluburilor, Festivalul Internaţional al Cluburilor, evenimentul Mamaia Music Awards va fi unul de gală, unde artişii şi vedetele autohtone vor sosi cu limuzina şi vor păşi pe covorul roşu, unde vor fi aşteptate de gazda evenimentului, MC NINO.


Va fi un spectacol inedit de lumini, vor fi ecrane amplasate în diferite locuri, astfel încât spectacolul să poată fi urmărit din diferite unghiuri. Va fi o atmosferă spectaculoasă atât pentru artişti, cât şi pentru cei prezenţi, care vor avea parte de multe surprize de neuitat.


Persoanele care vor să ia parte la acest eveniment vor putea achiziţiona bilete de pe pe site-urile de spectacole specializate ( www.Eventim.ro, www.MyTicket.ro), dar şi de pe www.mamaiamusicawards.ro .


Perioada de vot pentru nominalizaţii la cele 16 categorii se va desfăşura până în data de 8 august 2013, ora 00:00, pe site-ul oficial www.mamaiamusicawards.ro , la secţiunea Vot. Pe lângă artiştii nominalizaţi, vor fi prezenţi şi o serie de invitaţi, care vor întreţine atmosfera şi vă vor ţine treji până spre orele dimineţii ( aproximativ 60 de artişti vor fi prezenţi pe scena de la Mamaia Music Awards).


Evenimentul va avea loc în data de 9 august 2013, în staţiunea Mamaia, la Pavilionul Expoziţional Mamaia. Una din gazdele show-ului va fi binecunoscutul MC NINO, acelaşi de la Romanian Top Hits Music Awards, care va fi prezent atât pe covorul roşu, cât şi pe scenă. Accesul publicului se va face între orele 19:00-21:00, iar artiştii îşi vor face apariţia pe covorul roşu începând cu ora 19:00. Gala premiilor Mamaia Music Awards va fi transmisă live pe Music Awards TV.