Acidul hialuronic este o substanţă naturală din corpul uman, cu rol esenţial în menţinerea hidratării, volumului şi elasticităţii pielii. Acidul hialuronic are capacitatea extraordinară de a atrage şi reţine o cantitate mare de apă, conferind în acest fel volum şi hidratarea optimă pielii.

Tratamentele cu acid hialuronic servesc pentru: umplerea ridurilor (ridurile dintre nas şi gură, ridurile de la nivelul buzelor), eliminarea cearcănelor, remodelarea buzelor, redefinire pomeţilor şi conturarea ovalului fetei.

Prezenţa acidului hialuronic în ţesuturi începe să se diminueze, pe măsură ce înaintăm în vârstă, determinând pierderea tonusului şi elasticităţii pielii. Aportul de acid hialuronic, identic cu cel natural, contribuie la restabilirea balanţei hidrice a pielii, reface volumul facial pierdut şi îmbunătăţeşte calitatea pielii.


Mezoterapia constă în introducerea mai multor substanţe, care conţin vitamine, aminoacizi esenţiali şi acid hialuronic, pentru hidratarea în profunzime şi revitalizarea pielii, restaurarea volumului facial, redensificarea pielii, estomparea cearcănelor şi a cicatricilor post-acneice. 

 Tratamentele cu acid hialuronic ajută la refacerea pielii şi conferă un plus de încredere persoanelor care le folosesc. Acestea se simt mai frumoase, recăpătându-şi în acest fel respectul de sine.