Fotbalistul Ciprian Marica (28 de ani) şi prezentatoarea TV Ilinca Vandici (27 de ani) au cam pierdut şirul despărţirilor şi al împăcărilor. Se pare că în prezent cei doi formează din nou un cuplu, fiind surprinşi împreună la un restaurant, în timpt ce luau masa.


Cei doi şi-au început relaţia acum patru ani,  în anul 2009, când vedeta TV prezenta emisiunea "Stele sub lupă", la Antena 2, şi încerca să-l uite pe Alin Cocoş de care se despăr­ţise în urmă cu şase luni. Marica juca  în Germania, la Stuttgart. Înainte de Ilinca, Marica a fost o bună perioadă de timp cu Gina Pistol.

Când sperau s-ajungă la altar, s-au despărţit în septembrie  2011 din cauza unei presupuse idile a fotbalistului cu Bianca Drăguşanu. Interna­ţio­nalul nu a plâns prea mult după Vandici, căci l-a ajutat Lau­ra Teodoru, o prezentatoare de la Digi 24. Idila cu ea a durat câteva săptămâni, pentru că Ma­rica s-a reîntors la Ilinca, în vara anului trecut. De-atunci relaţia lor a fost un "du-te vino". S-au împăcat, apoi s-au certat iar, apoi s-au împăcat şi, se pa­re că, în prezent, Ilinca şi Ciprian formează iar un ­cuplu.

Foto­re­porterii de la Click i-au sur­prins zi­lele trecute în timp ce luau prân­zul împreună. De când i-a expirat contractul cu echipa Schalke 04, Marica are mai mult timp de distracţie şi de ieşiri, aşa că a petrecut cu Vandici două ore în restaurant. La final, cei doi au ieşit separat, pentru a nu stârni probabil suspiciuni. Dacă Vandici a trecut neobservată, de Marica nu se poate spune acelaşi lucru, el făcând senzaţie pe stradă.