O adolescentă dispărută în 2010 a fost găsită 11 ani mai târziu trăind fericită la câteva sute de metri distanţă de familia ei, împreună cu bărbatul pe care îl iubeşte.

Sajitha avea doar 18 ani când a dispărut de acasă, din satul Ayalur din Palakkad, India, în urmă cu peste un deceniu. Familia ei a renunţat între timp să mai spere la reîntoarcerea ei. Dar în toată această perioadă, ea a locuit la doar 500 de metri distanţă, împreună cu iubitul ei, Alinchuvattil Rahman.

Potrivit Indian Express, mama bărbatului locuia în aceeaşi casă, dar nu ar fi ştiut nimic despre prezenţa fetei, deoarece el îşi ţinea mereu dormitorul încuiat. Ca să nu fie descoperită, Sajitha îşi petrecea timpul exclusiv în dormitorul respectiv şi folosea căşti atunci când se uita la televizor sau asculta muzică.

Familia lui Rahman a încercat recent să-i găsească o soţie şi, deşi el nu a respins ideea, fratele bărbatului a fost convins că asta va fi o problemă. „Se comportă ca un nebun dacă cineva încearcă să intre în camera lui”, a spus el.

Acum trei luni, Sajitha a plecat din casa iubitului ei în aceeaşi zi în care el s-a certat cu familia şi a fugit. Cei doi nu s-au despărţit şi nici nu intenţionează să facă asta, ci s-au mutat într-un alt sat şi ar vrea să înceapă o nouă viaţă.

Îngrijorată de fuga de acasă a bărbatului, familia i-a anunţat dispariţia la poliţie. Părinţii şi fratele lui nu bănuiau că reîntâlnirea va scoate la lumină adevărul atât de bizar.

Vorbind despre caz, ofiţerul de la secţia din Nenmara care s-a ocupat de caz, Deepa Kumar, a spus că Sajitha şi Rahman şi-au păstrat relaţia secretă pentru că provin din medii religioase diferite.

„Povestea lor sună neobişnuit, dar aşa s-a întâmplat. Am dus cuplul la casa lui Rahman şi ei ne-au explicat cum Sajitha a trăit în secret într-o cameră în toţi aceşti ani", a declarat poliţistul.

Întrucât Sajitha nu a mai fost văzută de atâţia ani, toţi apropiaţii au crezut că nu va mai fi văzută niciodată. „Toată lumea a suspectat că a fugit departe de casă”, a declarat Kumar.

Cuplul a mers acum în faţa unei instanţe locale care le-a permis să locuiască împreună, după ce Sajitha a declarat că îl iubeşte pe Rahman şi îşi doreşte o viaţă alături de el.