Evenimentul GRATUIT intitulat „Cum iesim din depresie, anxietate, burnout” are loc pe data de 03 decembrie, ora 18:00 la Hotel Vigo din Ploiesti

Intr-o lume care isi dedica toata energia cautarii de placere, o lume in care fericirea devine o declaratie permanenta, cresterea alarmanta a numarului de cazuri de depresie devine un fenomen aproape previzibil.

Hai sa le prevenim sau sa le gestionam CORECT pe data de 03 decembrie cand va avea loc o discutie optimista despre regasirea sensului si placerii in viata dupa episodul de depresie, alaturi de:

⭐ Dr. Elza Moruzzi, Medic primar Psihiatru
⭐ Valentina Tulica Arsene, Psihoterapeut si Terapeut Bowen
⭐ Dr. Corina Balan, Health & Life Coach

Hai sa aflam impreuna care sunt cauzele depresiei in societatea actuala, cum recunoastem depresia la noi si la cei din jur, cum este afectata familia si ce se poate face, care sunt variantele de tratament, unde putem cere ajutorul, care este diferenta dintre anxietate si depresie si efectul bournout

Depresia si anxietatea au devenit probleme de sanatate majora la nivel international, aflandu-se intr-o stransa legatura cu stilul de viata actual si mediul in care traim. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, cazurile de depresie si anxietate au crescut ingrijorator in ultimul timp la nivel global. Astfel, peste 300 de milioane de persoane din intreaga lume se confrunta cu depresie, iar anxietatea afecteaza aproximativ 25% din populatia globului.

Tot mai multe persoane incearca sa-si depaseasca limitele, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Burnout se refera o stare de epuizare psihica si fizica pentru o perioada indelungata la locul de munca.

Afla care sunt principalele cauze ale acestui tip de epuizare, cum diferentiezi stresul profesional cronic de burnout si, mai ales, cum sa previi sau sa tratezi aceasta afectiune.

Va asteptam cu mare drag!

Partenerii nostri v-au pregatit surprize, iar invitatii nostri abia asteapta sa va raspunda la intrebari!

Va puteti inscrie pe info@monicavasile.ro