Ploieşteanul Cezar Ouatu se pare că şi-a întâlnit, în sfârşit, sufletul pereche. După ce, fără succes, şi-a mărturisit iubirea pentru soprana Angela Gheorghiu şi a îngenunchat în faţa Andreei Petrilă, contratenorul zâmbeşte din nou la braţul unei frumoase domnişoare.

Cezar Ouatu, 38 de ani, trăieşte de aproape trei luni o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Vilău, make-up artist cunoscut, în vârstă de 30 de ani. Îndrăgostit, fericit şi peste măsură de emoţionat, Cezar Ouatu a vorbit pentru prima dată despre idila care este pe cale să prindă contur: “Sunt în oraşul meu natal. Suntem într-o relaţie foarte frumoasă, ne iubim reciproc. Eu îmi asum acest lucru. Suntem îndrăgostiţi şi avem o poveste frumoasă de dragoste. (…) Ea este cunoscută pe zona de frumuseţe. A fost o perioadă foarte frumoasă de cucerire. I-am cântat. Am învăţat-o să cânte la pian. Iar ea m-a învăţat să mă îngrijesc mai mult, începând de la a nu-mi mai roade unghiile, la cum să mă îmbrac. Am schimbat total stilul.”,- a declarat Cezar Ouatu la Antena Stars.

“Fix de ziua mea Dumnezeu mi-a scos în cale acest cadou. Nu este nimic mai frumos în această lume decât să întâlneşti o persoană alături de care să te simţi în largul tău. Mă văd mai departe decât aş putea să îmi imaginez”, – a continuat Cezar Ouatu pentru sursa citată.