Cea de-a treia soţie a lui Hugh Hefner nu va primi nimic din averea fondatorului Playboy, care a murit miercuri la vârsta de 91 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2012, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la celebrul conac Playboy.

Crystal Harris, 31 de ani, nu va moşteni niciun ban în urma decesului soţului ei din cauza contractului prenupţial pe care l-a semnat înainte de căsătorie. Hugh Hefner nici nu a trecut-o pe Crystal în testamentul său, deşi cei doi sunt căsătoriţi de 5 ani.

Averea lui Hugh Hefner care se ridică la 43 de milioane de dolari va fi împărţită între cei patru copii ai lui, Universitatea din California de Sud şi câteva organizaţii caritabile, scrie The Independent.

Crystal Harris a fost ce-a de-a treia soţie a lui Hugh Hefner. Prima soţie a legendarului publicist a fost Millie Williams (1949–1959), alături de care a avut doi copii Christie, cea care a preluat conducerea companiei Playboy Enterprises în 1988, şi David.

A doua căsătorie a fost cu „iepuraşul“ Kimberley Conrad (1989–2010) cu care a avut doi băieţi: Marston şi Cooper, ce ocupă funcţia de director creativ al revistei Playboy.