Actriţa Sofia Vergara a pozat nud la vârsta de 45 de ani pentru coperta ediţiei din luna septembrie a revistei Women's Health, informează huffingtonpost.com.

Numărul din septembrie al revistei Women's Health reprezintă ediţia anuală a acestei publicaţii în care este explorată nuditatea nu doar ”fizic, dar şi mental, emoţional, metaforic”, potrivit redactorului-şef al revistei, Amy Keller Laird.

Pentru coperta acestei ediţii, echipa revistei a vrut să găsească o vedetă care va fi apreciată de public la nivel mondial, întrucât acest număr al revistei va fi disponibil pe cinci continente, în 15 ţări, începând din 8 august.

”Scopul este de a prezenta femei foarte puternice, cu încredere în ele însele, care se simt bine în propria piele. Primul pas a fost să găsim o persoană care va fi apreciată în întreaga lume”, a spus Amy Keller Laird.

Sofia Vergara a spus că în acest moment acceptă schimbările prin care trece corpul ei.

”Am 45 de ani. Chiar dacă vrei, în acest moment al vieţii tale, nu poţi fi perfectă. Ne schimbăm. Am observat asta la mine. Vreau să arăt minunat pentru vârsta mea. Cred că dacă te obsedează ideea: «Vreau să arăt mai tânără», înnebuneşti”, a spus actriţa pentru Women's Health.

Sofia Vergara a mai spus că pentru ea exerciţiile fizice, pe care le face de trei sau de patru ori pe săptămână, nu reprezintă un moment fericit.

”Sunt o tortură pentru mine. Însă, Joe (soţul ei, actorul Joe Manganiello, n.r.) a amenajat o sală de sport minunată în casă, aşa că nu îmi pot găsi scuze”, a mai spus actriţa.

Născută pe 10 iulie 1972 în oraşul Barranquilla din Columbia, Sofía Margarita Vergara, cunoscută cu numele Sofia Vergara, este un fotomodel şi o actriţă columbiano-americană. Cunoscută pentru apariţia în serialul de comedie ”O familie modernă/ Modern Family”, artista a ocupat în 2016 pentru al cincilea an consecutiv primul loc în topul Forbes dedicat celor mai bine plătite actriţe din industria de televiziune, cu venituri de 43 de milioane de dolari în ultimele 12 luni.

Sofia Vergara mai este cunoscută pentru apariţii în filme precum ”Ştrumpfii/ The Smurfs” (2011), ”De Anul Nou/ New Year's Eve” (2011), ”Happy Feet 2: Mumble Dansează Din Nou/ Happy Feet Two” (2011), ”Cei trei nătărăi/ The Three Stooges” (2012), ”Cum să evadezi de pe Pământ/ Escape from Planet Earth” (2013), ”Machete: Ucigaş meseriaş/ Machete Kills” (2013), ”Chef” (2014) şi ”Hot Pursuit: Urmărire periculoasă/ Hot Pursuit” (2015).