Actriţa americană Julianne Moore a primit a 2.507-a stea pe Walk of Fame de pe Hollywood Boulevard, în cadrul unei ceremonii în care partenerii ei de pe ecran au salutat o artistă "răbdătoare şi generoasă", relatează AFP.
Julianne Moore şi-a dezvelit steaua din faţa Pantages Theatre, una din sălile de spectacol istorice din Hollywood, cu o săptămână înaintea lansării pe piaţa nord-americană a următorului ei film, "Carrie", nouă versiune a legendarei pelicule a lui Brian De Palma. Actriţa de 52 de ani a declarat că, în copilărie, nu şi-a imaginat "niciodată că actoria ar putea fi o profesie". "Am făcut-o totuşi pentru că îmi plăcea să citesc, pentru mine era un fel de a mă vedea în carte şi adoram acest lucru", a adăugat ea.
"Sunt încântată şi mirată că fac parte din comunitatea celor de pe Walk of Fame. Mulţumesc că m-aţi invitat în această poveste, în acest vis", a încheiat actriţa.
La ceremonie au venit persoane care au lucrat cu Julianne Moore, printre care Jay Roach, sub bagheta căruia a jucat în filmul TV "Game Change", unde a interpretat-o pe Sarah Palin, rol recompensat cu un Emmy Award. Când lucrezi alături de o actriţă ca Julianne Moore, a spus el, "toţi trebuie să se autodepăşească şi să muncească mai mult. Nu hărţuieşte pe nimeni şi nu încearcă să controleze totul. Este răbdătoare şi generoasă". "Singura problemă, când lucrezi cu Julianne Moore, este că devii dependent", a adăugat el.
Nominalizată de patru ori la Oscar, Julianne Moore are la activ aproape 60 de filme, printre care "Boogie Nights" (1997), "The Big Lebowski" (1998), "Hannibal" (2001), "The Hours" (2002), "A Single Man" (2009) sau "Crazy, Stupid, Love"