Natalia Oneţ, în vârstă de 26 de ani, a fost aleasă să reprezinte România la Miss World 2015, competiţie care se va desfăşura în Sanya, China.

Selecţia naţională a fost organizată lunea trecută în Capitală de către ExclusivEvent, agenţia deţinătoare a licenţei Miss World România. Marea finală din China va avea loc la 19 decembrie.

Conform unui comunicat al organizatorilor din România, Natalia Oneţ are 1,76 m înălţime iar dimensiunile sale sunt 89-60-90. Este născută în Satu Mare, însă locuieşte de mulţi ani în Bucureşti. A absolvit Facultatea de Biologie cu specializarea Ecologie şi Protecţia mediului din cadrul Universităţii din Bucureşti şi masteratul în turism în cadrul aceleaşi instituţii.

La 15 ani a câştigat titlul Miss Boboc la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” din Satu Mare, locul al treilea în cadrul Miss Universe România 2009, marele premiu în cadrul Miss Hostess 2011 şi marele premiu Miss Tourism România 2013. A avut apariţii în presă şi în videoclipuri şi a colaborat cu mai mulţi designeri.

În competiţia de la Sanya vor fi prezente aproximativ 118 candidate din tot atâtea ţări, marele premiu fiind în valoare de 100.000 de dolari.