Începând cu 3 decembrie, ploieştenii sunt aşteptaţi cu superoferte în noul showroom eMAG din AFI Ploieşti.

Cu ocazia inaugurării acestei locaţii de peste 600 de metri pătraţi, clienţii beneficiază de extrareduceri de până la 20% la o gamă variată de produse: televizoare (selecţie), toată gama de electrocasnice, desktopuri PC, monitoare şi produse de îngrijire personală, până pe 6 decembrie 2020.

Printre noutăţile lunii decembrie se numără şi deschiderea magazinului CUPIO. El se alătură celor mai noi magazine de beauty deschise în luna noiembrie în AFI Ploieşti: MY GEISHA şi PUPA.

Din 16 decembrie, CUPIO, brand-ul 100% românesc, extrem de apreciat de iubitoarele produselor de înfrumuseţare, îşi aşteaptă clienţii în zona intrării Dalia. Specialiştii şi pasionaţii de beauty vor descoperi oje semipermanente şi lacuri în nuanţe de sezon, produse de make-up lansate de curând şi kituri de Beauty Cadou, perfecte pentru Sărbători.

Iar din 17 decembrie, DEICHMANN împărtăşeşte cu clienţii AFI Ploieşti dragostea pentru încălţăminte la redeschiderea magazinului într-un spaţiu nou şi modern, la etajul 1 al centrului comercial.

Pentru ca toţi să ne putem bucura de cumpărături în siguranţă, nu uitaţi să purtaţi mască atunci când mergeţi la mall, să traversaţi poarta care măsoară în timp real temperatura, să folosiţi cu încredere dezinfectantul pregătit la intrare şi să evitaţi zonele aglomerate.

Şi nu uitaţi...de sărbători, toate cadourile duc la AFI Ploieşti!

#AFIInSiguranta