TITLURILE ZILEI:
• Un tramvai numit...maidan! FOTO    • Grindeanu: În iunie se vor lansa pe SEAP licitaţiile pentru loturile 1 şi 5 din Autostrada Piteşti-Sibiu şi tronsonul Piteşti-Craiova    • Înălţarea Domnului, sărbătorită joi. Este şi Ziua Eroilor    • Ştii ce spune cafeaua preferată despre partenerul tău?    • Câţi bani câştigă un şofer Uber într-o lună    • Locuitorii a şapte oraşe pot ieşi mai repede la pensie    • Călcaţi pe coadă în tur, “lupii” i-au “muşcat” de cinci ori pe vălenari la ei acasă!    • Pensionarii, victime ale unei noi metode de înşelăciune    • Iaşi: Un tânăr a stat peste şase ore pe acoperişul unui hotel de 13 etaje din centrul oraşului şi a ameninţat că se aruncă    • Bancul zilei din data de 25 mai 2017    • Maxima zilei - 25 mai 2017    • Un tramvai numit...maidan! FOTO    • Grindeanu: În iunie se vor lansa pe SEAP licitaţiile pentru loturile 1 şi 5 din Autostrada Piteşti-Sibiu şi tronsonul Piteşti-Craiova    • Înălţarea Domnului, sărbătorită joi. Este şi Ziua Eroilor    • Ştii ce spune cafeaua preferată despre partenerul tău?    • Câţi bani câştigă un şofer Uber într-o lună    • Locuitorii a şapte oraşe pot ieşi mai repede la pensie    • Călcaţi pe coadă în tur, “lupii” i-au “muşcat” de cinci ori pe vălenari la ei acasă!    • Pensionarii, victime ale unei noi metode de înşelăciune    • Iaşi: Un tânăr a stat peste şase ore pe acoperişul unui hotel de 13 etaje din centrul oraşului şi a ameninţat că se aruncă    • Bancul zilei din data de 25 mai 2017    • Maxima zilei - 25 mai 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Joi - 25 mai 2017 7:25:52

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Turneul ”The Joshua Tree” al formaţiei U2 a debutat în Canada cu mai multe probleme de organizare


16 mai 2017

citeşte totul despre:
u2,
turneu,
canada,
europa,
show,
organizarerating     (13 vizualizări)

Turneul ”The Joshua Tree” al formaţiei irlandeze U2 a debutat la Vancouver cu mai multe probleme de organizare - din raţiuni de securitate, accesul s-a făcut greu, mai mult de jumătate dintre spectatori ratând recitalul Mumford & Sons din deschidere, iar noul sistem implementat de Ticketmaster nu a funcţionat corespunzător.

Fanii prezenţi la show-ul din Vancouver au petrecut ore la coadă pentru a intra în stadion, cei mai mulţi pătrunzând în incintă după terminarea concertului grupului Mumford & Sons care a deschis pentru U2, potrivit nme.com.

Pe Twitter, au fost publicate mai multe mesaje în care spectatorii s-au plâns că stadionul a avut o intrare pentru miile de fani care aveau locuri în picioare, pe gazon, şi doar patru căi de acces pentru cei cu bilete în tribune.

”Stadionul British Columbia este 10% ocupat la Mumford & Sons. Bună treabă aţi făcut cu organizarea securităţii!”, a scris un fan pe Twitter.

Alţii s-au plâns de faptul că noul sistem pentru cardurile de credit implementat de stadion şi de Ticketmaster a cauzat întârzieri mari. Iniţiativa are ca scop combaterea speculei cu bilete. Astfel, la intrare, clienţii au fost nevoiţi să prezinte şi cardul de credit cu care au cumpărat tichetele.

BC Place (aşa cum este denumit stadionul) a răspuns, pe Twitter: ”Ne cerem scuze pentru întârzierile din seara aceasta. Nu vă îngrijoraţi, vom face accesul tuturor până ce U2 va începe să cânte. Va fi o noapte minunată!”.

Poliţia din Vancouver a adăugat pe aceeaşi reţea de socializare: ”Echipa de pe BC lucrează cât de rapid poate pentru a face accesul fanilor la concert. Vă rugăm să fiţi răbdători: pregătiţi-vă pentru controlul biletului şi al genţilor”.

Turneul prin care este marcată împlinirea a 30 de ani de la lansarea albumului ”The Joshua Tree” a fost deschis cu piesa ”Sunday Bloody Sunday” de pe discul ”War”, apărut în 1983. Setlist-ul a cuprins toate cele 11 melodii de pe materialul discografic din 1987.

Formaţia U2 va ajunge în Statele Unite şi în Europa, în oraşe ca Berlin, Roma, Barcelona, Dublin, Paris, Amsterdam şi Bruxelles, în lunile iulie şi august.

O nouă ediţie a albumului ”The Joshua Tree” a fost relansată, pentru a marca aniversarea.

Albumul ”The Joshua Tree”, lansat pe 9 martie 1987, conţinând single-uri precum ”With Or Without You”, ”I Still Haven’t Found What I’m Looking For” şi ”Where The Streets Have No Name”, a fost lăudat de criticii de specialitate şi adorat de public, ocupând primul loc în topurile muzicale din mai multe ţări şi fiind vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial.

Trupa irlandeză U2, înfiinţată în 1976 la Dublin, este formată din solistul Bono (Paul Hewson), chitaristul The Edge (David Evans), basistul Adam Clayton şi toboşarul Larry Mullen Jr. Stilul muzical al grupului s-a înscris iniţial în curentul post-punk, însă a evoluat ulterior şi a încorporat numeroase influenţe din multe alte genuri. Cele 13 albume de studio ale formaţiei, printre care se remarcă ”The Joshua Tree” (1987), ”Achtung Baby” (1991), ”Pop” (1997), ”All That You Can't Leave Behind” (2000) şi ”How to Dismantle an Atomic Bomb” (2004), s-au vândut în peste 170 de milioane de copii pe plan mondial.

Trupa U2 a câştigat 22 de premii Grammy - mai mult decât oricare altă formaţie din lume - şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2005.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

– Ce bine aratati, azi, mama soacra! Ati putea poza unui pictor chinez.
– Ce amabil esti Ionele, draga! Dar, de ce unui pictor chinez ?
– Pentru ca, de obicei, ei picteaza balauri…
Scrie cu sufletul tău şi reciteşte cu sufletul altora. — Nicolae Iorga

Curs valutar
25 mai 2017


EUR
EURO = 4.5496 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.0533 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.2515 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online