Pantofii de inspiraţie bărbătească sunt un trend pentru femei. Fie că sunt cu toc mic şi subţire, cu platformă sau cu toc înalt şi gros, cu funde, cu ciucuri sau lăcuiţi, mocasinii şi încălţările de tip masculin sunt la mare căutare în această perioadă.

Acest gen de pantofi se pot purta cu fuste plisate până la genunchi, cu trenciuri sau cu jeanşi. În orice combinaţie vor arăta minunat şi te vor scoate, cu siguranţă, din anonimat. Poţi opta pentru nuanţe neutre de bej sau maro ori pentru culori de tip neon precum albastru, corai, verde smarald sau galben. O altă variantă, mai îndrăzneaţă, ce-i drept, sunt pantofii cu imprimeu leopard. Se potrivesc perfect cu o ţinută simplă, care să-i scoată în eveidenţă doar pe ei.

Dacă eşti o persoană care obişnuieşte să se îmbrace mai lejer, în jeanşi şi tricouri, poţi alege o pereche de mocasini, care se potrivesc de minune cu ţinutele casual. Poţi alege un model mai extravagant sau unul simplist. Depinde de tipul de personalitate pe care îl ai.

În cazul în care eşti o persoană mai elegantă şi îţi place să porţi rochii sau fuste, poţi opta pentru o pereche de pantofi tip dandy. Sunt mai structuraţi şi arată senzaţional cu ţinute romantice sau boeme. Se potivesc de minune pentru o cină în doi sau chiar pentru un cocktail.