O campanie inedită pentru slăbire a fost demarată în Dubai. Locuitorii de aici primesc un gram de aur pentru fiecare kilogram pierdut din greutate. Autorităţile au demarat acest program pentru a stimula oamenii să slăbească, creşterea numărului de persoane obeze devenind o adevărată problemă.

Huffington Post informează că autorităţile din Dubai au decis să iniţieze un program prin care   să-i premieze pe cei care reuşesc să câştige lupta cu kilogramele. Pe parcursul a 30 de zile, persoanele care reuşesc să piardă din greutate vor primi un gram de aur pentru fiecare kilogram pierdut.

Participanţii la provocarea inedită trebuie să piardă minim două kilograme din greutate pentru a primi aurul.
Hussain Lootah, un oficial al statului, a declarat că nu există o limită a premiului. În acest fel, oamenii vor fi motivaţi să slăbească cât mai mult, pentru a primi cât mai multe grame de aur.
Planul face parte din cea mai recentă campanie a statului de a încuraja populaţia să înceapă să aibă un stil de viaţă sănătos în Emiratele Arabe Unite. Autorităţile s-au alarmat cu privire la creşterea ratei obezităţii, din cauza alimentelor de tip fast-food şi a lipsei de exerciţii fizice.