Meghan Markle şi prinţul Harry au anunţat că aşteaptă primul copil în primăvara lui 2019. Anunţul a fost făcut pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

 

„Alteţele lor regale, Ducele şi Ducesa de Sussex, sunt foarte fericiţi să anunţe că Ducesa de Sussex aşeaptă primul ei copil, care va veni pe lume în primăvara lui 2019”, se arată pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

 

La scurt timp acest prim mesaj a fost urmat de un altul: „Alteţele lor roiale apreciază susţinerea pe care au primit-o de la oameni din întreaga lume încă de la nunta lor din luna mai şi sunt fericiţi să poată împărtăşi această veste minunată cu publicul”.

 

Noul membru al familiei regale va fi al şaptelea în linia succesorală la tronul Marii Britanii, scrie news.ro.

 

Cuplul se află în turneu în Australia. Vizita oficială începe marţi, la Sydney, unde Harry şi Meghan urmează să fie primiţi de guvernatorul general Peter Cosgrove, după care se vor întâlni cu doi urşi koala la grădina zoologică din Taronga.

 

Ei urmează să asiste, de asemenea, la Invictus Games, o competiţie sportivă în care se înfruntă militari răniţi din întreaga lume, la lansarea căreia a contribuit prinţul Harry, după care urmează să se întâlnească cu premierul australian Scott Morrison.

 

Meghan Markle şi Prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, deveniţi duci de Sussex, s-au căsătorit  la capela St. George de la castelul Windsor, pe 19 mai.

 

 

 

 

 

Sursa: www.digi24.ro