Se pare că ciorapii de damă au toate şansele să devină un must have în garderoba bărbaţilor. Nebunia a început în ultimii ani, iar  acum se află la apogeu, conform criticilor de modă.

“Bărbaţilor le plac colanţii! Mai ales cu aspect cât mai apropiat de cel al ciorapilor”, notează tabloidele americane. Meggins sau colanţii pentru bărbaţi au provocat multe critici printre persoanele publice din America şi nu numai.

Unele posturi de televiziune chiar au realizat mici spoturi sau interviuri care ironizează această nouă tendinţă a modei. Prezentatorul emisiunii Anderson Live, Anderson Cooper, a declarat: "Nu cunosc niciun bărbat care ar purta aşa ceva. Mi se pare că arată ridicol. Nu aş putea să port aşa ceva niciodată, pentru că nu am picioarele ca de găină".

În multe magazine din America şi din Franţa deja există astfel de articole vestimentare, multe voci comentând că este scandalos, deoarece aceasta este de fapt “o modă a homosexualilor”. Pentru prima data, colanţii pentru bărbaţi au apărut pe podium la prezentarea semnată Alexander McQueen, în 2007, iar spre exemplu, la prezentarea de modă de la Givechy pentru toamna anului 2012, majoritatea modelelor bărbaţi au purtat colanţi.

Sursa: evz.ro