Femeile se simt cel mai bine în pielea lor atunci când aspectul fizic se află în perfectă armonie cu personalitatea lor. De aceea, ele încercă tot timpul ca hainele, accesoriile pe care le poartă, dar şi machiajul pe care il adoptă să le reprezinte cât mai bine.

Pentru ca diferenţa dintre personalitatea noastră şi ceea ce purtăm să fie cât mai mică, astrologii ne vând câteva idei şi ne învaţă cum să ne “colorăm” caracterul zodiacal prin machiaj. Astfel, putem învăţa cum să fim propriul nostru make-up artist, folosind fardurile şi culorile care se potrivesc cu zodia în care suntem născute.

Berbec

Nativele din berbec trebuie să folosească culori cât se poate de ţări, care să le învelească personalitatea. Aşadar, folosiţi cu încredere roşu deschis, portocaliu închis sau maroniu.

Taur

Datorită faptului că sunt nişte persoane realiste, nativele din Taur au nevoie de culori metalice. Astfel, folosiţi cu încredere nuanţele de şampanie , cupru şi bronz, care sunt cele mai potrivite pentru ele.

Gemeni

Datorită personalităţii duble ale acestor native, sunt indicate combinaţii de culori în antiteză. Folosiţi împreunarea culorilor închise cu cele deschise. De exemplu: ochii machiaţi cu negru şi buzele date cu roz pal.

Rac

Femeile în din zodia Rac sunt unele dintre cele mai feminine din zodiac, aşa că li se recomandă să facă abuz de machiaj bazat pe culoarea roz pal.

Leu

Pentru că îşi doresc mereu să iasă în evidenţă, nativele din această zodie pot să se machieze cu nuanţe aurii şi strălucitoare, cu care să atragă uşor privirile celor din jur.

Fecioară

Fecioarele ar trebui să poarte nuanţe delicate de argintiu, datorită faptului că sunt seducătoare şi perfecţioniste.

Balanţa

Balanţelor le place să experimenteze, aşa că, cel mai mult li se pretează combinaţiile de culori stridente, care să le scoată în evidenţă în primul rând ochii. Pot combina machiajul în culori de verde, albastru sau chiar maro.

Scorpion

Nativele din această zodie sunt atât de enigmatice încât singurul tip de machiaj care li se potriveşte este machiajul smokey eyes.

Săgetător

Femeile din zodia săgetător sunt îndrăzneţe şi adoră nuanţele puternice, colorate, aşa că cel mai bine pentru ele ar fi să folosească un creion de ochi roz sau albastru electric.

Capricorn

Mereu concentrate pe viaţă profesioanală, reprezentantele acestei zodii ar trebui să poarte mai mult nuanţe care să se potrivească cu mediul de muncă: maroniu sau cupru.

Vărsător

Femeile din Vărsător au nevoie de un machiaj discret, datorită trăsăturilor lor puternice. Tocmai de aceea este indicat să pună accent pe conturul buzelor ,iar tenul să îl acopere cu nuanţe cât mai naturale.

Peşti

Nativelor din Peşti li se potrivesc cel mai bine culorile reci, care să le scoată în evidenţă ochii. Aşadar, ele pot folosi cu încredere un machiaj de culoare verde sau maro, fiind una din puţinele zodii cărora li se potrivesc aceste culori.

 

Sursa: lyla.ro