Parte a AFI EUROPE, liderul dezvoltatorilor imobiliari pe piaţa centrală şi est europeană, AFI Ploieşti a instalat primul sistem modern de purificare a aerului prin ionizare. Implementarea acestei soluţii pentru îmbunătăţirea calităţii aerului din centrul comercial aduce pentru ploieşteni un mediu cu siguranţă sporită la cumpărături şi pentru petrecerea timpului liber.

Valoarea totală a investiţiei ce include şi cele trei centre comerciale din portofoliul AFI Europe: Cotroceni, Ploieşti şi Braşov se ridică la 650.000 de euro.

„Ne menţinem angajamentul de a le oferi un mediu sigur, protejat şi modern chiriaşilor, vizitatorilor, clienţilor şi partenerilor de business. Astfel, am luat decizia fermă de a investi într-un nou sistem de purificare a aerului, fără ozon, care îmbunătăţeşte calitatea aerului şi protejează împotriva virusurilor şi bacteriilor, în toate spaţiile publice, inclusiv în lifturi”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe România şi Republica Cehă.

AFI Europe este una dintre primele companii care a instalat un nou sistem ultra-performant de purificare a aerului, cu tehnologia de ionizare NPBI- Needle Point Bi-Polar, în România.

Beneficii pentru sănătate 

Folosirea noului sistem în cele trei centre comerciale are numeroase beneficii, printre cele mai importante fiind sporirea siguranţei clienţilor, angajaţilor şi chiriaşilor, reducând cu peste 90% riscul de infectare cu virusuri. 

Cum funcţionează?

Prin această tehnologie se produce o concentraţie mare de ioni negativi şi pozitivi care se dispersează în spaţiu şi menţin continuu aerul mai curat. Sistemul GPS a finalizat cu succes testele oficiale de laborator care arată o eficienţă ridicată împotriva virusului COVID-19. 

Impactul asupra mediului înconjurător

Sistemul de purificare GPS nu utilizează substanţe chimice şi nu degajă gaze dăunătoare. Natura însăşi produce ioni pozitivi şi negativi pentru a curăţa aerul pe care îl respirăm.

Pentru #AFIInSiguranta, sistemul a fost deja instalat în AFI Ploieşti în toate zonele publice, inclusiv în lifturi.

„Siguranţa tuturor clienţilor şi a partenerilor noştri este prioritară. Încă de la debutul crizei sanitare am fost în dialog constant cu autorităţile şi am implementat toate măsurile de protecţie propuse, atât la nivel local, cât şi internaţional. Mai mult decât atât, continuăm în 2021 cu o investiţie de peste o jumătate de milion de euro în clădirile AFI Europe şi implementăm cele mai noi tehnologii apărute pentru a îmbunătăţi calitatea aerului respirat. Facem în continuare apel către toţi cei care ne trec pragul să respecte normele de siguranţă impuse de autorităţi, pentru a ne putea bucura în mod responsabil de o experienţă relaxată şi sigură la cumpărături”, a declarat Luciana Giurea – General Manager AFI Ploieşti.

Nu uitaţi! Pentru shopping responsabil, purtaţi mască de protecţie, folosiţi dezinfectantul aflat la îndemână la intrarea în mall, dar şi în fiecare magazin şi păstraţi distanţa fizică de cel puţin 2 metri.


AFI Ploieşti. Ne pasă de siguranţa ta!