Toamna se numără surprizele! Începând cu 17 septembrie, ploieştenii sunt invitaţi să descopere în exclusivitate la AFI Ploieşti cel mai nou concept SINSAY.

Cunoscut de iubitoarele de fashion drept unul dintre cele mai cool brand-uri de modă dedicate femeilor, SINSAY aduce la AFI Ploieşti trei noi categorii în gama de produse: articole de îmbrăcăminte pentru copii şi bărbaţi, dar şi accesorii pentru casă. Magazinul va fi găzduit pe o suprafaţă extinsă de 1200 de metri pătraţi.

Fox & Bunny este colecţia dedicată celor mici (Baby 0-2 ani şi Kids 2-10 ani), care include articole din bumbac 100% la preţuri foarte accesibile.

Vă veţi bucura să aflaţi că din noile colecţii SINSAY fac parte şi numeroase articole cu etichetă verde Eco Aware, acestea fiind realizate din materiale certificate.

Surprizele toamnei nu se opresc aici! De o transformare se va bucura şi magazinul Cropp, parte a aceluiaşi grup polonez de fashion ca şi SINSAY - LPP. Cu un concept ce îşi găseşte inspiraţia în muzica şi cultura contemporană, colecţiile celebrului brand CROPP sunt nelipsite din garderoba adolescenţilor, dar şi a adulţilor cu spirit tânăr. Din luna noiembrie, veţi găsi aici colecţii şi articole vestimentare speciale pentru iubitorii de artă urbană, graffiti sau skateboarding.

Retailerul polonez LPP deţine peste 1700 de magazine în 25 de ţări, având centre de distribuţie şi magazine în Polonia, ţările europene, Asia şi Africa. Acesta a pătruns pe piaţa de fashion din România în 2007, iar în prezent deţine peste 60 de magazine în ţară.