Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 7:03:38

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Sute de cai putere, conectaţi la Internet


27 februarie 2014

citeşte totul despre:
autovehicule,
comenzi,
wireless,
tehnologiile,
software,
producatorul,
inteligent,
barcelona,
companii,
destinatia,
melodiarating     (24 vizualizări)

La Târgul Mondial de Telefonie Mobilă din Barcelona, tehnologia wireless şi caii putere şi-au dat mâna pentru a forma maşinile viitorului. Cei mai mari producători de autovehicule din lume au prezentat bolizi care execută orice comandă vocală, au conexiune la Internet şi te pot duce singuri acasă.

Una dintre principalele atracţii ale târgului vine pe cele patru roţi ale unei maşini marca Mercedes.

Sistemul inteligent integrat maşinii primeşte comenzi vocale, este conectat la Internet şi poate primi chiar de la producătorul maşinii date privind starea tehnic a autoturismului şi sugestii de mentenanţă. Cu toate aceste dotări, bolidul Mercedes poate ajunge la un preţ de aproape 50.000 de euro.

Şi cei de la Ford vin cu o noutate pentru maşinile lor. Este vorba de un sistem integrat care ştie să răspundă aproape la toate solicitările conducătorului auto, fie că e vorba de alegerea unei melodii, a unei adrese sau chiar a unui restaurant. Odată primită comanda, sistemul te ghidează rapid până la destinaţia dorită.

Chinezii de la ZTE au venit la rândul lor cu o aplicaţie prezentată în cadrul târgului organizat în Barcelona.

Una dintre principalele preocupări ale producătorilor de software este aceea de a crea conectivitate atunci când sunteţi în mişcare. Este vorba de o aplicaţie a celor de la ZTE pentru telefonul mobil atunci cand vă aflaţi în maşină. Are comandă vocală şi poţi să ceri melodia favorită, sau destinaţia dorită.

Tehnologiile wireless au început să devină tot mai prezente pe maşinile celor mai mari companii. Iar producătorii spun că, în viitor, vom fi tot mai conectaţi cu maşinile pe care le conducem.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online