Cel mai mare operator de cablu din România, RCS & RDS, lansează propria platformă online de divertisment, pe care va transmite mai multe posturi TV disponibile în reţeaua proprie.

Pentru început, accesarea serviciului se va face prin aplicaţiile de smartphone şi tabetă disponibile pentru Android şi iOS. RCS & RDS plănuieşte ca, în viitorul apropiat, să lanseze www.digi-online.ro, site care va facilita accesul la noua platformă din browser-ul web.

Printre posturile ce vor fi disponibile pe Digi Online se numără canalele proprii Digi24, Digisport 1, 2 şi 3 dar şi o serie de posturi de muzică, ştiri şi documentare. Este de aşteptat ca numărul acestora să crească în timp, dar nu vă aşteptaţi să vedeţi Antena 3. Pe lângă transmisia live a posturilor în cauză, va fi disponibilă şi arhiva de emisiuni a posturilor proprii.

Aplicaţiile sunt gratuite pentru abonaţii RCS & RDS care au contract de televiziune şi internet fix. Contul pentru accesarea Digi Online poate fi creat din Digicare şi necesită confirmarea adresei de mail (va fi aceeaşi cu cea a contului de Digicare).

Poţi alege şi schimba în timpul redării calitatea stream-ului. De asemenea, poţi viziona trasmisiunile în full screen. În plus, sunt disponibile un ghid TV şi o secţiune de ştiri.

Dacă nu vă accepta contul când accesaţi un post, încercaţi să vă logaţi în pagina de setări. Probabil este un bug.a