Conturile mai multor utilizatori de sex feminin pe Facebook au fost blocate după ce campania #metoo a luat amploare, din cauza faptului că au fost aduse cuvinte jignitoare la adresa bărbaţilor prin intermediul reţelei de socializare.

Sute de femeie care s-au angajat în campania #metoo s-au trezit cu conturile de Facebook blocate, asta după ce reprezentanţii companiei au decis să elimine conţinutul jignitor la adresa bărbaţilor.

Mai mulţi adepţi ai acestei mişcări au folosit expresii precum ”bărbaţii sunt o mizerie”, ceea ce i-a determinat pe oficialii Facebook să şteargă conţinutul jignitor la adresa reprezentanţilor sexului masculin, scrie Dailymail.

Într-un interviu, jurnalistul Taylor Lorenz a precizat că o serie de femei s-au trezit cu conturile de Facebook suspendate. Mesajele nedorite, care au fost eliminate, sunt următoarele: “bărbaţii sunt o mizerie”, “bărbaţii sunt nişte gunoaie” şi “toţi bărbaţii sunt urâţi”. Cu toate acestea, mesaje similare despre femei par să rămână pe site, spun ei.