iPhone X a ajuns la iFixit, o echipă profesionistă de reparat smartphone-uri, care a desfăcut telefonul ca să scoată la iveală componentele produsului Apple. Cei de la Motherboard s-au alăturat echipei pentru a vedea ce se întâmplă în interiorul telefonului lansat de Apple acum câteva ore.

În primă fază, telefonul a fost supus unei scanări cu raze X, pentru ca echipa să-şi dea seama ce se întâmplă la interior, înainte de a trece la treabă. În principiu, telefonul părea că are o baterie imensă, iar celelalte componente s-au micşorat considerabil, astfel că lucrurile arată destul de diferit faţă de modelele anterioare, relatează playtech.ro.

Odată desfăcut telefonul, se vede de fapt că iPhone X nu vine cu o singură baterie, ci cu două, aşezate în formă de L.

CEO-ul iFixit, Kyle Wiens, a declarat pentru Motherboard că apare o întrebare importantă legată de modul în care Apple a reuşit să înghesuie o mulţime de tehnologii în interiorul telefonului, dar să şi sporească autonomia acestuia cu două baterii. Tot el dă şi răspunsul, care se rezumă la miliarde de dolari investiţi de echipa de cercetare şi dezvoltare.

Cele două baterii ale smartphone-ului au o capacitate totală de 2.716 mAh, capacitatea fiind cea mai mare a unui iPhone X de până acum.

Telefonul a ajuns astăzi în magazine, însă stocurile sunt destul de reduse şi deja apar întârzieri la livrări, astfel că mulţi dintre cei interesaţi de noul iPhone X vor mai avea câteva săptămâni de aşteptat până să îşi primească telefonul.