Daca vrei sa dispari de pe Internet, exista o solutie extrem de accesibila, prin intermediul unui serviciu online creat de doi suedezi.

Internetul poate fi un loc extrem de neplacut in anumite situatii. Dupa cum scriu si cei de la Playtech, cei care incercau sa dispara de pe Internet, stergandu-si conturile, erau nevoiti sa apeleze la o metoda care necesita foarte mult timp. Acum, insa, ei au la dispozitie una mult mai accesibila, gratie serviciul creat de doi suedezi, Wille Dahlbo si Linus Unneback.

Site-ul lor ofera o metoda eficienta prin care poti sterge informatiile care au legatura cu tine de pe Internet. Utilizatorii sunt nevoiti sa se autentifice cu ajutorul contului de Google (singurul disponibil in acest moment), iar serviciul va afisa o lista cu toate conturile create pe baza sa.

Fiecare dintre ele este legat printr-un link direct de pagina prin intermediul careia il puteti sterge si care contine alte informatii necesare. In functie de cat de multe conturi veti vedea in lista, nu va fi nevoie decat de cateva click-uri pentru a le sterge pentru totdeauna.