Telefoane inteligente de la diferite branduri, inclusiv de la Samsung, au reduceri substanţiale de preţ în această perioadă.

1. Telefonul Samsung Galaxy J3 Dual Sim, ideal pentru realizarea unor fotografii frumoase deoarece are o cameră foto foarte performantă, poate fi cumpărat acum dintr-un magazin gsm la preţul de 649 de lei.

Telefonul Samsung Galaxy J3 are un display de 5 inchi care vă permite să vizualizaţi fotografiile într-o manieră elegantă şi performantă. În interiorul telefonului Samsung Galaxy J3 2016 se găseşte un procesor Quad-core 1.5 GHz Cortex-A7 care vă permite să descărcaţi şi să rulaţi fluid majoritatea aplicaţiilor şi a jocurilor disponibile pentru mobil, precum şi să vă uitaţi la video-uri online fără să întâmpinaţi nicio problemă.

Telefonul Samsung Galaxy J3 este ideal şi pentru realizarea de fotografii de calitate deoarece dispune de o cameră de 8 MP: veţi putea împărtăşi cu prietenii amintirile dvs şi le veţi putea arăta locurile vizitate în concediu prin imaginile clare şi bine conturate din telefon.

Stocarea datelor nu mai constituie o problemă, datorită memoriei interne de 8GB a telefonului. În plus, cei 1,5 GB RAM asigură viteza de care aveţi nevoie pentru jocurile preferate. Redarea imaginilor şi a videoclipurilor se face uşor, pe o rezoluţie bună: 720 x 1280 pixeli.

2. Un alt telefon care are un preţ foarte avantajos în această perioadă este telefonul Vodafone Smart Mini 7 VFD 300: 229 de lei.

Telefonul oferă o super conexiune 4G, cea mai rapidă de pe piaţă, precum şi cel mai nou sistem de operare Android şi acces la incredibil de multe aplicaţii din Google Play.

Datorită procesorului quad-core de 1,3Ghz, celor 512 MB RAM şi celor 3 GB ca spaţiu de stocare (extensibili până la 32GB prin portul Micro SD), veţi putea să vă bucuraţi fără griji de tot ce vă oferă internetul. Smart Mini 7 vine cu o mulţime de beneficii: Wi-Fi, Bluetooth 4.0, port USB 2.0 şi o cameră principală rapidă pentru toate momentele care merită surprinse.

3. Fanii brandului Telefon Huawei vor fi încântaţi să afle că telefonul Huawei P8 Lite Dual SIM 16GB poate fi cumpărat acum la preţul de 699 de lei.

Huawei P8 Lite introduce o nouă viziune de design al smartphone-ului, în care fiecare detaliu de formă şi funcţie a fost creat pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. Ecranul IPS de 5 inchi îmbunătăţeşte aspectul imaginilor şi unghiurile de vizibilitate. Este compact, iar design-ul subţire oferă eleganţă şi echilibru.

Capturarea momentelor memorabile în detaliu, într-o rezoluţie uimitoare, este o caracteristică specială a acestui telefon. Camera din spate de 13 MP asigură, în mod excepţional, imagini clare şi de înaltă calitate, în timp ce camera frontală de 5 MP permite capturarea de selfie-uri colorate şi efectuarea de apeluri video.

De asemenea, avantajul utilizarii unui procesor Octa Core înseamnă performanţe superioare cu un consum minim de energie – puteţi să rulaţi mai multe aplicaţii simultan, să încărcaţi rapid pagini web sau să rulaţi fişiere video fără întreruperi.

4. Un alt telefon Huawei care are un preţ bun în această perioadă este Huawei Y3 II 4G Dual SIM, care costă 369 de lei.

Oferind o performanţă acustică minunată, Huawei Y3II Dual SIM plasează experienţa captivantă a unui concert în propiul buzunar.

Funcţia Easy Key oferă o modalitate simplă, intuitivă, de a opera dispozitivul. Pur şi simplu setaţi funcţia pe un buton şi lăsaţi Easy key să ruleze. Daca setaţi acţiunea pe cameră, o simplă apăsare va captura instantaneu imaginea dorită.

Puteţi să creaţi mai multe comenzi rapide cu ajutorul funcţiilor de dublă apăsare sau de apăsare şi menţinere, pentru a face utilizarea dispozitivul mult mai uşoară.

5.Nokia a revenit în forţă pe piaţă şi a lansat mai multe smart phone-uri la preţuri foarte avantajoase. Printre acestea se numără telefonul Nokia 3, care poate fi cumpărat cu 649 de lei.

Acest telefon inteligent are caracteristicile de top ale designului tradiţional Nokia: carcasa din spate frumos construită şi sculptată din policarbonat, cu cadrul de aluminiu turnat cu precizie şi detalii atent finisate.

Ecranul sculptat de 5 inchi din sticla Corning Gorilla şi cadrul integral din aluminiu turnat cu precizie asigură protecţie acolo unde este nevoie.

Timp de decenii, telefoanele Nokia au beneficiat de un design frumos şi o calitate excelentă. Acest telefon nu este diferit: este construit cu materiale durabile şi frumoase, oferind un echilibru ideal între performanţă şi autonomie.

Nokia 3 dispune de o cameră foto cu autofocus de 8 MP atât pe faţă, cât şi pe spate.