Snapchat este una dintre cele mai populare aplicaţii în rândul tinerilor, însă există numeroase trucuri ale acesteia pe care, probabil, nu le ştiţi.

În acest articol vă prezentăm 10 dintre cele mai interesante funcţii ale aplicaţiei şi cum puteţi să le folosiţi pentru a vă distra şi mai mult în timpul conversaţiilor voastre.

Începem, fireşte, cu numărul 1. Aţi încercat probabil să vă faceţi un selfie cu lentilele speciale Snapchat cel puţin o dată, însă ştiaţi că există efecte similare şi pentru camera foto de pe spatele telefonului?

Acestea sunt numite ”World Lenses”, scrie Business Insider, iar pentru a le aplica trebuie doar să apăsaţi pe ecran în timp ce folosiţi camera foto de pe spatele telefonului.

Numărul 2. Mesajele de pe Snapchat dispar, în mod normal, la zece secunde după ce au fost vizualizate, însă puteţi să opriţi ştergerea lor prin activarea modului ”infinit”. Mesajele vor dispărea totuşi după ce destinatarul lor părăseşte conversaţia.

Secret Snapchat nr. 3: Puteţi desena cu emoji. Pentru a face acest lucru, activaţi aplicaţia de desen, apoi alegeţi emoji-ul în formă de stea de sub bara de culoare.

4. Când filmaţi, puteţi face zoom printr-un simplu swipe al ecranului. Pentru a schimba rapid între camerele din faţa, respectiv spatele telefonului, în timp ce înregistraţi, trebuie să apăsaţi de două ori, rapid, pe ecran.

Al cincilea truc Snapchat: Puteţi folosi mai multe filtre simultan pentru a obţine efecte multiple. Cu un filtru pornit, ţineţi apăsat pe ecran, apoi treceţi un alt deget pe ecran pentru a adăuga un alt filtru.

Nr. 6: Snapchat vă oferă posibilitatea de a crea filtre specifice pentru diferite locuri în care vă aflaţi, precum oraşe, cartiere şi chiar petreceri sau nunţi.

7. Când priviţi un clip video realizat de altcineva, puteţi să comentaţi imediat printr-un simplu swipe în sus.

Numărul 8. Dacă vă temeţi că Snapchat vă utilizează prea mult din memorie sau baterie, puteţi să activaţi modul Travel. Îl găsiţi în setări, în categoria ”Manage”.

Nouă (9). Snapchat nu vă anunţă atunci când cineva vă dă ”unfriend”, însă puteţi verifica mereu acest lucru prin Snapscore, care este afişat lângă numele de utilizator. Dacă nu este vizibil, atunci acea persoană nu vă urmăreşte.

Şi, în final, al zecelea truc secret al Snapchat. Nu aveţi semnal? Nicio problemă. Puteţi realiza mai multe mesaje fără o conexiune la internet. Ele vor fi trimise imediat ce aveţi din nou semnal.