P10, noul flagship Huawei, este acum disponibil la nivel naţional, în magazinele locale şi la operatorii de telefonie mobilă. În prima etapă, Huawei P10 va fi disponibil în două variante de culoare, la un preţ recomandat de 2.599 de lei.

După ce în ultimele două săptămâni Huawei P10 a fost putut fi precomandat în cadrul unei campanii care aducea utilizatorilor gratuit o brăţară Huawei FIT, vârful de gamă P10 poate fi acum cumpărat în mod oficial de pe piaţa locală.

Cu un ecran QHD de 5,1 inch, Huawei P10 este al doilea flagship consecutiv al producătorului chinez care foloseşte un sistem foto dual, în care o cameră de 20 MP cu senzor monocrom conlucrează cu una de 12 MP color, pentru a combina într-una singură fotografiile realizate.

Huawei P10 are un procesor Kirin 960, 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare, ce poate fi completat cu un card de memorie microSD. De asemenea, P10 dispune de o baterie de 3.200 mAh, mai mare, de exemplu, decât cea de 3.000 mAh oferită de Galaxy S8.

“Românii se numără printre consumatorii europeni cu cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte tehnologia, iar asta nu poate decât să ne bucure. Huawei P10 nu numai că le îndeplineşte aşteptările, ci şi le depăşeşte, datorită beneficiilor pe care le oferă, şi suntem încrezători că clienţii îl vor alege într-un număr din ce în ce mai mare. Tocmai de aceea, era natural ca aşteptările noastre să fie mai mari: ne propunem să vindem P10 într-o cantitate dublă, în comparaţie cu P9”, a declarat Fred Wangfei, Director of Huawei Romania Consumer B.G.

Huawei P10 va fi disponibil, în prima etapă, în două variante de culoare: Graphite Black şi Mystic Silver, la un preţ recomandat de 2.599 de lei.