Reprezentanţii imdb.com (The Internet Movie Database), cel mai important portal de filme din lume, au anunţat printr-un mesaj postat online faptul că vor suspenda funcţionarea forumului unde utilizatorii puteau discuta despre diferite subiecte legate de film, începând cu data de 20 februarie.

„Forumul de mesaje al site-ului şi sistemul de transmitere a mesajelor private între utilizatori nu vor mai funcţiona de la data de 20 februarie pentru că acestea nu mai oferă o experienţă pozitivă şi folositoare pentru cei mai mulţi dintre cei peste 250 de milioane de utilizatori lunari la nivel mondial, ai noştri”, au anunţat cei de la imdb.com.


Deşi portalul IMDb a fost înfiinţat în anul 1990, când internetul era folosit drept un loc de discuţii între utilizatori, se pare că utilizatorii internetului s-au îndreptat către reţelele de socializare, unde pot discuta acum astfel de subiecte.

Perioada de timp rămasă până la închiderea permanentă a forumului este dedicată sistemului de comunicare prin mesaje private, pentru ca utilizatorii să poată schimba datele de contact prin care să poată comunica după închiderea forumului.