Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 7:03:30

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Apple a vândut 6 milioane de modele de Apple Watch în ultimul trimestru


9 februarie 2017

citeşte totul despre:
apple,
watch,
ceasuri,
divizie,
smartwatchrating  rating  rating     (261 vizualizări)

Apple a înregistrat cel mai bun trimestru până acum în ceea ce priveşte vânzările de ceasuri inteligente, compania reuşind să vândă peste 6 milioane de exemplare de Apple Watch.

Conform firmei de analiză Canalys, ultimul trimestru a fost unul excelent pentru divizia de smartwatch-uri a celor de la Apple. Compania americană a reuşit să vândă peste 6 milioane de exemplare de Apple Watch.

Cele 6 milioane de modele vândute au adus Apple venituri de 2,6 miliarde de dolari. Acest record în materie de vânzări a ajutat Apple să acapareze în ultimul trimestru aproximativ 80% din piaţa de smartwatch-uri.

Cei de la Canalys pun acest succes pe seama a doi factori. Pe de o parte, este meritul campaniilor de marketing derulate de Apple, de cealaltă parte o contribuţie importantă a avut-o şi realinierea preţurilor, care a atras audienţe mai largi.

Creşterea de la an la an a vânzărilor de Apple Watch în ultimul trimestru este de 12%. Canalys estimează că, per total, în 2016 Apple a vândut 11,9 milioane de ceasuri inteligente, reprezentând 49% din piaţă.

Apple se situează la mare distanţă de competitori. Locurile doi şi trei sunt adjudecate de Fitbit şi Samsung, cu 17%, respectiv 15% din piaţa de smartwatch-uri.

În urmă cu doar o săptămână, şeful Apple, Tim Cook, a declarat că cererea de Apple Watch a fost atât de mare în ultimul trimestru, încât Apple nu a putut să le producă suficient de repede.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online