Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 7:04:03

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Mozilla vine cu o nouă identitate de brand, după şapte luni de consultări publice


30 ianuarie 2017

citeşte totul despre:
mozilla,
firefox,
produse,
programare,
limbajrating  rating  rating  rating     (394 vizualizări)

Mozilla Foundation este cunoscută datorită browserului Firefox, însă are mult mai multe produse, cum ar fi Thunderbird, SeaMonkey, Bugzilla şi un limbaj de programare Rust.

După şapte luni de consultări şi observaţii publice, organizaţia non-profit a lansat o nouă identitate de brand, numită “the Protocol”. Noua imagine a brandului este, în principiu, o inscripţie într-un tip de caractere.


Identitatea adoptată de Mozilla subliniază faptul că este o organizaţie non-profit care dezvoltă soluţii puternice pentru milioanele de utilizatori din întreaga lume, Mozilla fiind nu doar Firefox, ci o companie care contribuie activ la dezvoltarea mediului online.

În timp ce cele mai multe proiecte de branding sunt realizate cu uşile închise, Mozilla a făcut un lucru neobişnuit şi a realizat un proces creativ online. A înfiinţat un blog “open design” unde a publicat conţinut şi invitaţii la discuţii pentru fiecare etapă de rebranding.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online