Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 7:03:53

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Galaxy S8 va avea ieşire audio de 3,5 mm şi va putea fi folosit ca un PC


25 ianuarie 2017

citeşte totul despre:
samsung,
galaxy,
s8,
note,
smartphone,
producator,
mouserating     (44 vizualizări)

Samsung încearcă tot posibilul să uimească cu următorul său flagship, Galaxy S8, pentru a-şi repara imaginea după eşecul înregistrat cu Note 7.

Conform unui material publicat de The Guardian, dintr-o sursă anonimă, Galaxy S8 va fi dotat cu o ieşire audio clasică de 3,5 mm. Acest fapt în sine reprezintă o mare bilă albă pentru Samsung. De când Apple a eliminat acest port de pe iPhone 7, mai mulţi producători de smartphone-uri au făcut acelaşi lucru, spre nemulţumirea utilizatorilor.

Cei de la The Guardian confirmă faptul că Galaxy S8 va fi aproape lipsit de rame laterale. Acesta va avea un ecran care acoperă aproape întreaga latură frontală, dintr-o margine în alta. Este un trend pe care îl vor urma, cu siguranţă, şi alţi producători.

Poate cea mai mare surpriză este faptul că noul vârf de gamă al celor de la Samsung va putea fi folosit precum un PC cu Android. Acesta va putea fi montat într-o bază şi va avea suportul software necesar pentru a funcţiona asemenea unei unităţi centrale conectate la un monitor. Astfel, utilizatorii vor putea rula Android pe un ecran mare, cu mouse şi tastatură, asemenea unui PC obişnuit.

Pentru că pe partea frontală nu mai este loc de un buton, cititorul de amprente va fi mutat pe spatele telefonului. Acesta va include tehnologia de citire a irisului lansată iniţial împreună cu defunctul Note 7.

Restul dotărilor tehnice includ procesorul Snapdragon 835 suport pentru carduri de memorie şi spaţiu de stocare de cel puţin 64 GB. Camera foto nu va aduce decât îmbunătăţiri minore faţă de modelul de anul trecut.

Galaxy S8 este aşteptat să fie prezentat oficial în martie, urmând ca în luna aprilie să intre deja pe piaţă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online