cNet a făcut un top al telefoanelor mobile în funcţie de durata de viaţă a bateriei.

De obicei bateria unui telefon ţine o zi întreagă cu utilizare moderată. Dar, dacă îl folosiţi foarte mult, va trebui să-l reîncărcaţi mai des. Bateriile pierd de asemenea putere în timp, se descarcă mai repede decât atunci când aţi achiziţionat telefonul. Dacă o baterie cu durată de viaţă lungă se află în fruntea listei dumneavoastră de criterii atunci când achiziţionaţi un dispozitiv nou, urmăriţi lista de mai jos.

 

Motorola Moto Z Play

Primul loc în topul cNet este ocupat de Motorola Moto Z Play, un telefon relativ ieftin, din „gama medie”. Moto Z Play nu a avut doar cea mai lungă durată de viată a bateriei liniei Z, ci a tututor telefoane testate de celebra revistă anul acesta. Cu o durată de viaţă a bateriei de 23 de ore şi 3 minute, acest telefon merită achiziţionat doar pentru calitatea acumulatorilor.

 

Samsung Galaxy S7 Active( şi S7 Edge şi S7)

Dupa Moto Z Play, următoarele trei rezultate au fost obţinute de telefoane din gama Galaxy S7. Acestea sunt recent lansatul Galaxy S7 Active, apoi deja consacratele modele Edge S7 şi S7. În plus faţă de a fi dispozitive de top, durata de viaţă a bateriei pentru aceste modele a fost cronometrată la peste 21, 19 şi respectiv 16 ore.

 

One Plus 3T

Cu un preţ accesibil, modelul 3T înlocuieşte ultimul model lansat de OnePlus, având un procesor mai puternic şi o cameră frontală mai 
bună. De asemenea, are o baterie mai mare, care durează mai mult de 16 ore.

 

Huawei Mate 8

Cu un ecran masiv de 6 inci, Mate 8 este unul dintre cele mai atractive telefoane cu display mare. Acesta are carcasă metalică, cititor de amprente şi o baterie masivă 4,000mAh care a funcţionat în mod continuu pentru 15 ore şi jumătate. În ciuda dotărilor hardware de top, preţul său ridicat este un dezavantaj major pentru cei cu un buget mai mic.

 

Samsung Galaxy J3

În cazul în care aţi crezut că doar telefoanele premium pot ajunge în top, Galaxy J3 reuşeşte surpriza. Are o durată de viaţă a bateriei de 15 ore şi 40 de minute şi costă mai puţin de 200 de dolari.