Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 7:05:03

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Google i-a pedepsit aspru pe cei care au revândut telefoane Pixel la suprapreţ


19 noiembrie 2016

citeşte totul despre:
google,
pedeapsa,
conturi,
suspendate,
pixel,
telefoane,
suprapretrating     (23 vizualizări)

Google anunţă că a suspendat sute de conturi deţinute de persoane care au luat parte la o schemă de vânzare a smartphone-urilor Pixel menită să exploateze o lacună în legea care reglementează comerţul online în Statele Unite.

Toate conturile suspendate au cumpărat telefoane Google Pixel care urmează să fie expediate la o singură adresă din New Hampshire, un stat fără impozit pe vânzări. De acolo, un magazin a revândut telefoanele şi apoi a împărţit profiturile cu utilizatorii care au participat la schemă. Reprezentanţii Google au declarat că operaţiunea coordonată a reprezentat o încălcare a condiţiilor sale de cumpărare, care interzic orice revânzare comercială a produselor sale.

Mai mult de 200 de persoane care au cumpărat şi ales ca telefoanele să fie livrate la adresa din New Hampshire s-au trezit cu conturile Google blocate. Asta înseamnă că nu şi-au mai putut accesa adresa de Gmail, contactele din cloud, email-urile, fotografiile, clipurile video şi toate documentele din Drive.

Dan Eleff, patronul magazinului a afirmat că a profitat de acest truc fiscal ani la rând şi nu a avut probleme cu nicio altă companie până în prezent.

„Suspendarea tuturor serviciilor Google pare o măsură draconică, mai ales că se blochează accesul la date din trecut, deţinute de utilizator”, a declarat Eleff pentru Mashable.

Digi 24

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online