TITLURILE ZILEI:
• Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 3:25:52

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


WhatsApp a introdus support pentru GIF-uri în iOS


8 noiembrie 2016

citeşte totul despre:
whatsapp,
ios,
gif,
aplicatii,
foto,
videorating     (34 vizualizări)

După o lungă perioadă de aşteptare, WhatsApp a introdus suport pentru GIF-uri în aplicaţia pentru iOS, anunţă DigitalTrends. Din nefericire, utilizatorii de Android vor trebui să mai aştepte pentru a se bucura de această opţiune.

Noua opţiune WhatsApp nu numai că vă permite să distribuiţi clipuri animate scurte prin intermediul noului său motor de căutare pentru GIF-uri, dar, de asemenea, permite să trimiteţi propriile fotografii şi clipuri video scurte ca şi GIF-uri. 

Prin introducerea suportului pentru GIF-uri serviciul de mesagerie instant vrea să recupereze timpul pierdut faţă de cei de la Twitter sau Facebook, care oferă deja de ceva vreme această opţiune. Pentru a compensa timpul pierdut, WhatsApp aduce şi câteva noutăţi: aplicaţia vă permite să personalizaţi GIF-urile din motorul său de căutare integrat, permiţându-vă să tăiaţi clipuri, adăugaţi emoji şi text colorat, înainte de a le distribui. Dacă vă place un anumit GIF, îl puteţi adăuga la favorite, astfel încât să-l puteţi folosi mai repede. Pentru cei interesaţi să creeze propriul conţinut - de acum puteţi trimite orice video de până la şase secunde, în format GIF. Puteţi de asemenea trimite imagini selectând butonul „ataşaţi” şi apoi utilizând opţiunea 3D Touch, mai spun cei de la Digital Trends.

Noua opţiune nu este încă disponibilă şi pentru aplicaţia Android, motiv pentru care WhatsApp nu a anunţat încă oficial lansarea, scrie TechCrunch.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online