Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 7:05:18

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Tastatura care te ajută să-ţi controlezi computerul de pe televizor


27 iunie 2015

citeşte totul despre:
controla,
ecranul,
keyboard,
wireless,
tastele,
rapida,
ofera,
computerului,
autonomie,
navigarearating     (9 vizualizări)

Logitech a lansat Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus, o tastatură cu care poţi controla ecranul computerului personal pe televizor. K400 Plus funcţionează la o distanţă de până la 10 metri şi dispune de un touchpad integrat, ce facilitează accesarea filmelor, show-urilor TV şi a muzicii pe PC de pe canapea, spun cei de la Logitech.

„Living-ul este un spaţiu unde dorim să ne relaxăm, să ne distrăm şi să comunicăm cu prietenii şi familia. Logitech Wireless Keyboard K400 Plus face mai uşoară conexiunea PC-ului la TV şi căutarea de conţinut pe Internet”, a precizat vicepreşedintele global al segmentului de periferice pentru computer în cadrul Logitech, Charlotte Johs.

Având la bază populara tastatură Logitech Wireless Touch K400, tastatura K400 Plus dispune de un touchpad integrat cu cursor de control ajustabil, o soluţie all-in-one (tastatură şi mouse). Tastele de shortcut oferă acces rapid la volum şi navigarea prin meniu, iar tastele-săgeată intuitive ajută la accesarea rapidă adivertismentului digital.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus dispune de un design subţire, iar bateriile au o autonomie de 18 luni . Va fi disponibilă din luna iulie la un preţ de 44,99 Euro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online