Dezvoltatorul Nordeus a anunţat că popularul joc de sport Top Eleven a depăşit 100 de milioane de utilizatori înregistraţi. Această performanţă face din acest joc de tip football manager, disponibil exclusiv pentru dispozitive mobile, cel mai popular joc mobil de sport din lume, anunţă cei dezvoltatori Nordeus.

În fiecare lună, peste 10 milioane de jucători îşi pun la încercare abilităţile de manager de fotbal prin intermediul jocului. Zilnic, peste 4 milioane de jucători se conectează la Top Eleven, pentru a-şi administra cluburile şi pentru a-şi provoca prietenii la meciuri amicale sau la campionate.

Dacă i-am reuni pe toţi jucătorii Top Eleven din lume, promovat cu ajutorul lui Jose Mourinho, manager-ul FC Chelsea, aceştia ar putea forma a 13-a cea mai mare ţară din lume. Fiecare utilizator are acelaşi scop: să-şi crească clubul virtual până reuşeşte să ajungă cel mai bun manager de fotbal din lumea jocului.

Concomitent, dezvoltatorul jocului Nordeus se pregăteşte să-şi serbeze cea de-a cincea aniversare. Având sediul în Serbia, compania a dezvoltat primul joc Top Eleven în 2010. De atunci compania s-a dezvoltat repede, ajungând unul dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori de jocuri din lume, având peste 170 de angajaţi în cinci ţări.

„De la dezvoltarea primului joc Top Eleven în 2010, oameni din întreaga lume au fost atraşi în această lume intrigantă a management-ului unui club de fotbal”, a declarat Branko Milutinovic, CEO al Nordeus. „Jucătorii sunt încântaţi să-şi înfiinţeze propriul club, pe care apoi să-l dezvolte până ajung în vârful clasamentului. Cei 100 de milioane de fani din toată lumea sunt cea mai bună dovadă în acest sens.

Este foarte rar ca un joc să-şi continue evoluţia într-un asemenea ritm la cinci ani de la publicare. Nu doar că am reuşit să păstrăm comunitatea loială a fanilor de la început, dar am reuşit să atragem zeci de mii de noi jucători. Vom sărbători această realizare în cadrul jocului, mulţumindu-le tuturor jucătorilor care ne sunt alături. Atingerea acestui prag în preajma aniversării de cinci ani de existenţă Nordeus, îl face şi mai important pentru noi”, a mai spus CEO al Nordeus.

Top Eleven este disponibil în mod gratuit pe iOS şi pe Android.