Apple a lansat versiunea 8.0.2, un nou update pentru noul sistem de operare iOS 8, pentru iPhone sau iPad. De această dată se pare ca aceştia au ceva bug fix-uri si au rezolvat problemele cauzate de iOS 8.0.1. Răspunsul companiei din California a sosit destul de rapid.

În urmă cu o zi, atunci cand a fost lansat update-ul precedent. Acesta a afectat funcţionalitatea a aproximativ 40.000 de dispozitive. Apple şi-a recunoscut greşeala şi a recomandat downgrade la versiunea de baza iOS 8. Odată cu versiunea 8.0.2, sunt incluse imbunătăţiri pentru HealthKit şi rezolvări pentru problemele întâmpinate cu tastatura + posibilitatea de conectare la reţeaua de date a operatorilor de telefonie mobilă. Iată pe larg toate modificarile aduse: Rezolvarea problemelor aduse de iOS 8.0.1 ce afectau reţeaua de date celulară şi senzorul de amprentă Touch ID în cazul modelelor iPhone 6 si 6 Plus. Imbunatăţiri pentru HealthKit şi aplicatii care pot sa fie descărcate din magazinul de aplicaţii App Store.

Rezolvarea problemelor întâmpinate cu tastaturile produse de alţi producători atunci cand acestea erau deselectate la introducerea parolei de siguranţă. Rezolvarea accesului aplicaţiilor la accesarea pozelor din Photo Library. Improves the reliability of the Reachability feature on iPhone 6 and iPhone 6 Plus Rezolvarea problemelor întâmpinate pe iPhone 6 şi 6 Plus în cazul utilizării datelor celulare şi problemelor cu primirea sms si mms-urilor. Suport mai bun pentru achiziţia de aplicaţii din funcţia Sharing Family. S-au rezolvat probleme cu soneriile care în unele cazuri nu erau restaurate din back-up-urile făcute de iCloud. Rezolvarea unei probleme ce nu oferea posibilitatea de a uploada poze si filmari video din browserul Safari.