Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 7:03:14

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


AirType, un prototip de tastatură… fără taste


17 iulie 2014

citeşte totul despre:
comercial,
dispozitiv,
momentan,
produs,
smartphone,
taste,
stadii,
produsul,
dispozitive,
conceptul,
prototipul,
suprafata,
kickstarter,
startuprating     (54 vizualizări)

Tastaturile vin sub toate formele şi dimensiunile, de la cele mari, mecanice, până la cele care pot fi rulate şi cărate în rucsac.

AirType este însă, probabil prima tastatură, care nu are taste. AirType este desigur prototipul unui start-up din Austin, Texas, şi conceptul lor nu implică folosirea de taste. Ideea lor este să creeze un produs care poate fi folosit pe orice fel de suprafaţă, şi care să nu dispună de taste.

În cazul de faţă există două dispozitive care se ţin în fiecare palmă, şi care traduc mişcarea mâinii în text, pentru a putea scrie pe orice fel de dispozitiv, de la smartphone, tabletă, până la un PC. Probabil pentru a o putea folosi eficient, e nevoie de o perioadă de acomodare cu AirType  şi momentan acest produs este în stadiul de prototip. Creatorii săi spun că se află în primele stadii ale dezvoltării acesteia, şi nu se ştie nici dacă sau când va deveni un produs comercial. Probabil urmează şi pentru această idee un proiect Kickstarter, şi încă un an de aşteptare pentru ca produsul să ajungă în mâinile celor care l-au susţinut.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online