Tastaturile vin sub toate formele şi dimensiunile, de la cele mari, mecanice, până la cele care pot fi rulate şi cărate în rucsac.

AirType este însă, probabil prima tastatură, care nu are taste. AirType este desigur prototipul unui start-up din Austin, Texas, şi conceptul lor nu implică folosirea de taste. Ideea lor este să creeze un produs care poate fi folosit pe orice fel de suprafaţă, şi care să nu dispună de taste.

În cazul de faţă există două dispozitive care se ţin în fiecare palmă, şi care traduc mişcarea mâinii în text, pentru a putea scrie pe orice fel de dispozitiv, de la smartphone, tabletă, până la un PC. Probabil pentru a o putea folosi eficient, e nevoie de o perioadă de acomodare cu AirType  şi momentan acest produs este în stadiul de prototip. Creatorii săi spun că se află în primele stadii ale dezvoltării acesteia, şi nu se ştie nici dacă sau când va deveni un produs comercial. Probabil urmează şi pentru această idee un proiect Kickstarter, şi încă un an de aşteptare pentru ca produsul să ajungă în mâinile celor care l-au susţinut.