TITLURILE ZILEI:
• Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 3:32:41

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


"Telefonul Putin" va fi scos la vânzare în Rusia


26 iunie 2014

citeşte totul despre:
posibili,
persoanelor,
vladimir,
telefonul,
gadget,
detinatorii,
designul,
companiilor,
imbunatatit,
iphone,
nationalrating     (26 vizualizări)

Un iPhone placat cu aur şi personalizat cu imaginea preşedintelui Vladimir Putin, urmează să fie scos la vânzare în Rusia, anunţă presa internaţională. Comercializat sub numele „Caviar”, gadget-ul a primit deja numele neoficial „telefonul Putin”.

Designul iPhone, îmbunătăţit cu o carcasă realizată din aur de 18 carate, pe care a fost gravat portretul liderului rus şi un citat din imnul naţional al Rusiei, restrânge într-o oarecare măsură plaja de posibili cumpărători ai Caviar. Mai mult, telefonul este produs în ediţie limitată şi scos la vânzare cu preţul de 147.000 de ruble (în jur de 4.300 de dolari), relatează bbc.com.

Aparatul a fost conceput de Perla Penna, o companie italiană deţinută în prezent de ruşi. Într-un comunicat de presă care anunţă lansarea Caviar, reprezentanţii companiei spun că produsul are ca public ţintă oficialii guvernamentali ruşi şi directorii companiilor de top.

Printre argumentele pe care Perla Penna le aduce persoanelor interesate să cumpere un astfel de gadget se numără şi faptul că deţinătorii telefonului ar fi serviţi întotdeauna cu prioritate în Nisa sau Monte Carlo. Motivul pare a fi unul evident. „Comunitatea internaţională vede în preşedintele rus o întruchipare a puterii, vigorii şi rezistenţei, un personaj care nu face compromisuri, agresiv şi gata să ia măsuri drastice”, explică reprezentanţii companiei care a creat „Telefonul Putin”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online