TITLURILE ZILEI:
• Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 3:33:20

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Toto Cutugno va concerta în premieră alături de Orchestra Simfonică Bucureşti


2 noiembrie 2013

citeşte totul despre:
badescu,
cutugno,
conferinta,
muzicieni,
orchestra,
simfonica,
romania,
bucuresti,
comanecirating     (61 vizualizări)

Cântăreţul italian Toto Cutugno le va oferi duminică fanilor din România un show grandios structurat în două părţi, în prima parte urmând să cânte cu trupa sa de şapte muzicieni, iar în cea de-a doua parte urmând să urce pe scenă şi orchestra simfonică care va fi dirijată de dirijorul lui Al Bano.

"Mâine vom face probele. Mi s-a spus că membrii orchestrei sunt foarte talentaţi. Pentru acest concert vom avea un dirijor care vine din Italia, dirijorul lui Al Bano. El a făcut orchestraţia celor 14 melodii din show pentru toată orchestra. În prima parte a show-ului va fi un spectacol cu orchestra mea de şapte muzicieni, iar în cea de-a doua parte spectacolul va continua cu orchestra simfonică. În cea de-a doua parte a spectacolului, melodiile vor fi tip San Remo, cu o orchestră foarte mare care vor oferi publicului foarte multe emoţii", a afirmat artistul într-o conferinţă de presă.
Solistul, care a sosit în România cu câteva ore înaintea conferinţei, a spus că îşi doreşte foarte mult să viziteze oraşul şi sâmbătă, după probe, va merge să vadă cum s-a schimbat Bucureştiul. "Mâine voi face probe cu Orchestra Simfonică şi după aceea, dacă am timp, aş vrea să mai revăd oraşul. Aş vrea să văd şi aceste turnuri care au devenit simboluri ale tuturor marilor oraşe. (...) Bucureştiul este foarte schimbat. Am văzut construcţii noi şi mai multă ordine. Clădiri frumoase, parcuri frumoase, oraşul a crescut foarte mult", a mai spus artistul.
Toto Cutugno şi-a adus aminte în timpul conferinţei şi de unul dintre recitalurile susţinute la Cerbul de Aur de la Braşov, dar şi despre momente plăcute de care a avut parte la nunta Nadiei Comăneci. Pe toată durata conferinţei artistul italian a beneficiat de un traducător surpriză şi anume vedeta TV Ramona Bădescu.
Duminică, începând cu ora 20,00, Toto Cutugno, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai Italiei, va concerta alături de Orchestra Simfonică Bucureşti pe scena Sălii Palatului. Timp de doua ore, iubitorii muzicii italiene se vor bucura de hit-urile care l-au consacrat pe artist pe scena internaţională.
Toto Cutugno le-a demonstrat fanilor români ca este un 'italiano vero' încă din 1993, când a concertat pentru prima dată în România, la festivalul Cerbul de Aur. Cu peste 400 de melodii compuse şi peste 100 de milioane de discuri, artistul italian rămâne în istoria muzicii internaţionale.
Biletele, cu preţuri cuprinse între 150 şi 450 de lei, se găsesc în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online