TITLURILE ZILEI:
• Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 3:33:35

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Drumul spectaculos din România care nu a fost încă închis


31 octombrie 2016

citeşte totul despre:
rarau,
suceava,
turistica,
transalpina,
noiembrie,
pojorata,
romaniarating  rating  rating     (319 vizualizări)

Dacă Transfăgărăşanul se va închide la 1 noiembrie, iar circulaţia este deja oprită pe Transalpina, şoferii români dornici de senzaţii tari şi peisaje montane spectaculoase mai au o variantă.

Transrarăul este cea mai modernă şosea alpină din România. Drumul de 28 de kilometri oferă numeroase privelişti frumoase, şi poate fi parcursă şi cu bicicleta sau chiar pe jos.

Acest drum a fost reabilitat în urmă cu doi ani şi s-a transformat rapid într-o atracţie turistică importantă în Bucovina.

Pasionaţii de munte nu vor fi dezamăgiţi de ce le oferă drumul. La Pietrele Doamnei se practică escalada. Există peste 130 de trasee de căţărare în zona Rarăului.

Transrarăul porneşte din localitatea Pojorâta, judeţul Suceava, sub denumirea de DJ175A, până în apropiere de Cabana Rarău, şi trece prin localitatea Chiril şi pe lângă Mănăstirea Rarău.

Transrarăul este un drum mai îngust decât Transfăgăraşanul sau Transalpina, iar viteza de rulare nu ar trebui să depăşească 30 de kilometri pe oră.  Transrarăul va fi şi el închis pe perioada iernii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online