TITLURILE ZILEI:
• Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 3:29:50

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Soprana ploieşteancă Ramona Păun a câştigat locul întâi la concursul de canto ”Opera în Arles”


14 iunie 2016

citeşte totul despre:
valoarea,
ramona,
ploiesti,
leontina,
darclee,
concurentirating  rating  rating     (255 vizualizări)

Soprana Ramona Păun a câştigat Premiul I la categoria voci feminine a Concursului de canto "Opera în Arles". Competiţia s-a derulat în perioada 8 - 11 iunie 2016 în sudul Franţei, la Arles, în cadrul celei de-a 16-a ediţii a săptămânii "Forumului Liric Internaţional". 41 de concurenţi din Europa, Asia şi America au evoluat în faţa unui juriu de specialitate prezidat de Raymond Duffaut - consilier artistic la Opera din Avignon şi preşedinte al "Centrului francez de promovare artistică". Valoarea Premiului I este de 2000 de euro.

Ramona Păun s-a născut la Ploieşti în 1984 şi a studiat canto în oraşul natal la Colegiul de Artă "Carmen Sylva", cu prof. Viorica Sabados şi apoi la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti la clasa prof. Eleonora Enăchescu. Palmaresul său cuprinde distincţii şi premii la competiţii precum: Concursul Internaţional de Artă Vocală "George Enescu" de la Paris, Concursul Internaţional de Belcanto "Vincenzo Bellini" din Franţa, Concursul Internaţional "Hariclea Darclee" de la Brăila, Concursul Internaţional "Sabin Drăgoi" derulat la Timişoara, Concursul Naţional "Mihail Jora" din Bucureşti, Concursul Naţional de lied "Ionel Perlea" desfăşurat la Slobozia. Ramona Păun a participat şi la cursuri de măiestrie artistică susţinute de Luciana Serra, Viorica Cortez, Leontina Văduva, Marina Krilovici şi Elisabeth Cornelius-Lund.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online