TITLURILE ZILEI:
• Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 3:34:28

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


A murit Vladimir Putin? Ce spune fosta sa soţie!


12 iunie 2015

citeşte totul despre:
rusia,
divortul,
evenimente,
fiicele,
prieteni,
ofiter,
politica,
public,
putin,
rahmanova,
rusie,
sprancenei,
traiescrating     (118 vizualizări)

Fosta soţie a lui Putin a declarat într-un interviu că fostul său soţ este mort de câtva timp. Ludmila Putin a mai declarat că ea, împreună cu fiicele lor, au refuzat să joace rolul infam, propus de către elitele care conduc lumea, adică acela de a fi în continuare prima doamnă a Rusie, alături de sosia acestuia.

Ludmila a mai declarat că viaţa alături de Vladimir Putin a fost un infern. Umilinţe, bătăi, narcotice, toate acestea au făcut parte din viaţa sa. Am fost o prizonieră, spune Ludmila. Acum, ea se teme că viaţa ei şi a celor două fiice este în pericol.

În ceea ce priveşte evenimentul dispariţiei lui Putin, ea susţine că în acea noapte, Putin a stat de vorbă cu fiicele sale, după care a dispărut şi nu s-a mai întors acasă. După dispariţia lui Putin, ea a fost ameninţată, casa răvăşită de numeroşii agenţi care au controlat fiecare bucată de hârtie. Aceştia au sfătuit-o să tacă, pentru că altfel va muri.

Dispariţia şi implicit eliminarea lui Putin, au fost gândite de mult timp. În acest sens au fost pregătite pentru a lua locul lui Putin mai multe sosii. Când una dintre ele a ajuns la performanţa dorită de elitişti, Putin a fost înlăturat.

Pentru că ea nu a acceptat rolul de soţie a unei sosii, elitiştii au inventat divorţul lui Putin de Ludmila.

În prezent, Ludmila şi cele două fiice ale sale, trăiesc în străinătate, sub identităţi false. Ea susţine că în Rusia a fost pregătită o sosie şi pentru ea. O perioadă de timp, Putin nu a mai apărut în public, situaţie care a ridicat multe semne de întrebare în lumea politică.

După apariţia sa, din 15 martie 2015, rumorile s-au amplificat. Cel care a apărut în public, este cu adevărat Putin?

Absenţa lui Putin a fost pusă pe seama faptului că el a fost bolnav, sau că a devenit tatăl unui bebeluş.

Cu toate acestea, mulţi politicieni, dar şi prieteni de-ai lui Putin, au observat că persoana care s-a prezentat ca fiind Putin, în carne şi oase, este diferită faţă de cel pe care l-au cunoscut.

Jurnalista Tania Rahmanova susţine că la Kremlin a avut loc o lovitură de stat, după moartea opozantului său, Nemţsov. Jurnalista a mai declarat că ne rămâne ce ne rămâne, adică o sosie. Putin, ca fost ofiţer al KGB, poate că devenise prin uriaşa sa putere incomod pentru o parte din elita rusească, dar şi mondială.

Este ştiut faptul că mulţi preşedinţi de stat au avut sosii, pe care le foloseau atunci când ei veneau în contact cu mulţimea şi pericolul unui atentat era major. Alexei Navalnîi, unul dintre opozanţii lui Putin, a declarat într-un interviu că la Minsk, februarie 2015, nu a fost Putin, ci una dintre sosiile sale.

Comportamentul ciudat, diferenţe mari în înfăţişare şi gesturi, dar şi o cicatrice pe care sosia o are deasupra sprâncenei, i-au făcut pe mulţi participanţi, să-i dea dreptate lui Navalnîi. Stalin a fost unul dintre preşedinţii cu cele mai multe sosii. Istoricii susţin că el ieşea foarte rar în public, preferând să trimită o sosie de a sa, la evenimente care se organizau în contact cu mulţimea.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online