TITLURILE ZILEI:
• Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 3:26:18

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Direcţia 5 revine la Yell Wolf Pub, la cererea ploieştenilor


13 ianuarie 2015

citeşte totul despre:
album,
buble,
locurile,
electronicrock,
loredana,
sambata,
rockn,
directia 5,
yell wolf pub,
melodia,
povestearating  rating     (170 vizualizări)

Direcţia 5 revine la Yell Wolf Pub, la cererea publicului, cu cel de al doilea concert de promovare al noului album  "Rock'n Roll, Baby!"

Concertul are loc sâmbătă, 17 ianuarie, începând cu ora 21.00.

Direcţia 5 este una dintre cele mai longevive trupe înfiinţate după revoluţie. A apărut în 1991 iar de-a lungul timpului a abordat genuri precum  rock alternativ, baladă rock, electronic-rock, pop-rock, instrumental, iar rar chiar club-house.

Actuala componenţă este Marian Ionescu (pian şi chitară bass), Cristi Enache (voce), Marius Keseri (tobe), Nicu Damalan (chitară), Carmin Ionescu (chitară bass) şi Toni Şeicarescu (voce).

Printre hiturile lansate de Direcţia 5 în cei peste 20 de ani de activitate amintim „Am nevoie de tine”, „Altul mai bun”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu” sau „Povestea noastră”.

Mai reamintim şi de colaborările trupei cu Loredana, Paula Selling , Delia sau Andreea Bănică.

Cel mai nou album al trupei "Rock'n Roll, Baby!" include multe piese de dragoste, iar melodia care este cea mai cerută de public este „Forever love”, o colaborare cu Lidia Buble.

Aşadar nu rataţi cel de al doilea concert Direcţia 5 din Yell Wolf Pub. Şi pentru că locurile sunt destul de puţine, vă informăm că rezervările se fac la telefon: 0344.802.001
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online