TITLURILE ZILEI:
• Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 3:27:42

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Bikerii olandezi au plecat la război... în Irak


19 octombrie 2014

citeşte totul despre:
isis,
statul islamic,
islamisti,
jihadisti,
armata,
considera,
fotografie,
infractiune,
legislatia,
kurzilor,
nordul,
olandezii,
purtatorul,
motociclistii,
mosul,
jihadistilor,
improvizat,
kurzi,
luptatorii kurzirating     (29 vizualizări)

Liderii unui club olandez de bikeri s-au dus în Siria şi Irak să lupte împotriva Statului Islamic. Trei cetăţeni olandezi s-au alăturat luptătorilor kurzi din Mosul care ţin piept ofensivei jihadiştilor din nordul Irakului.

Motocicliştii aparţin clubului „No Surrender“, unul din cele mai importante din Europa.

Faptele olandezilor nu vor fi pedepsite de autorităţile olandeze deoarece nu se consideră că înfăptuiesc o infracţiune. „Înrolarea într-o grupare armată străină nu mai este pedepsită de legislaţia olandeză, decât dacă ar fi luptat împotriva Olandei sau a cetăţenilor olandezi“, a declarat Wim de Bruin, purtătorul de cuvânt al Procurorului General.

Deja, unul dintre bikeri a postat pe contul de twiter o fotografie în care se află într-un buncăr improvizat alături de un luptător kurd.

Olandezii nu sunt primii occidentali care s-au alăturat kurzilor. Câţiva veterani americani au fost primii care s-au alăturat kurzilor, singura forţă terestră care ţine piept jihadiştilor suniţi.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online